ELEKTRIKÁŘ - SILNOPROUD

    Zapoj se do budoucnosti: Elektrikář, co to má v hlavě srovnané!

    26-51-H/02   ELEKTRIKÁŘ SILNOPROUD

    Podporováno motivačním stipendiem až 15.000,- ročně!

    Absolvent tohoto oboru je něco jako mistr světa v drátech a proudění. Po nástupní praxi a troše cviku budeš připraven pustit se do náročných prací na rozvodech elektrické energie – ať už v domě nebo fabrice. A když dojde na montáž, údržbu nebo opravy elektrických zařízení, budeš ten, kdo to všechno rozsvítí! Čeká tě kariéra elektrikáře, elektromontéra nebo elektromechanika.

    S trochou praxe můžeš mířit ještě výš – třeba na revizního technika, vedoucího provozu nebo rovnou rozjet vlastní firmu. Ale pozor, abys mohl pracovat na vlastní pěst, musíš složit "kouzelnou zkoušku" (dle právních předpisů - vyhlášky č. 50/1978 Sb.) pro získání příslušné odborné způsobilosti. Pak už budeš šéfem drátů a obvodů.

    A jestli ti to nestačí, můžeš si přidat maturitu na některé z partnerských škol v Moravskoslezském kraji a otevřít si ještě více dveří do světa elektrotechniky. Na tebe zkrátka žádný zkrat neplatí!

    Víme, jak těžké může být vybrat si ten správný obor, proto jsme pro tebe připravili kompletní přehled všech našich studijních možností – podívej se a objev ten pravý pro sebe!

    instalater

    Kontakty

    Střední odborná škola, Bruntál,
    příspěvková organizace
    Krnovská 998/9, 792 01 Bruntál

    Střední odborná škola Bruntál, 
    příspěvková organizace je příspěvkovou organizací zřizovanou Moravskoslezským krajem

    Telefon

    Tel.: +420 554 295 241
    Tel.: +420 552 304 304
    E-mail.: sosbruntal@sosbruntal.cz
    IČ: 136 43 479
    Datová schránka: rgsfdpq

    Naše poloha